Comissió d’Urbanisme i Medi Ambient

3 pensaments sobre “Comissió d’Urbanisme i Medi Ambient

 1. Benvolguts/des,
  Aquest és un missatge per l’Associació de Veïns de Sant Andreu del Palomar, de la Sagrera, i a la Federació d’Associació de Veïns i Veïnes de Barcelona (Favb):
  Avui he llegit una noticia al diari 20 minutos en relació amb propostes que és fan respecte a la millora de la Meridiana en la que es demana que els semàfors donin prioritat al vianant.
  També he seguit la Jornada reivindicativa @somMeridiana.
  M’adhereixo a totes aquestes accions i a més voldria fer una altra proposta:
  Meridiana més Verda
  El projecte no seria d’una quantitat molt significativa de diners i canviaria radicalment la sensació dels que hi viuen i els que volem poder passeixar per la Meridiana.
  Accions a fer: A la part central de la Meridiana, fer una vorera d’1m o 1,30m amb la part interior de terra i plantar una filera d’arbrat. Aniria des de el seu començament de la Trinitat Vella fins al c/ València. Seria una filera continua d’arbres.
  El seu símil en altres vies seria la filera d’arbres en al carrer Tarragona des de la Plaça Espanya fins a la Avda Roma / Plaça dels Països Catalans o també tota la filera d’arbres que hi ha a una banda mar i banda muntanya de la Avda Mistral.
  El tipus d’arbre adequat crec que és el que he indicat en aquestes vies:
  Populus alba o també anomenat Àlber o també ólamo blanco.
  El cost no seria molt elevat i canviaria radicalment amb una Meridiana verda.
  Aquesta Meridiana verda seria la connexió de la entrada verda per la Trinitat Vella amb el futur parc de la Plaça de les Glories que tindrem al futur.
  Salutacions cordials,
  Jordi Servat

  Liked by 1 person

 2. Hola Bon día!! Soy Susana veina de Tota la vida del barrí. Estem en el carrer Pacífic oblidats, no tenim gaire llum i a mes tenim uns taronges que nomes embrutan el carrer i molt de pulgo, es podrían cambiar per uns altre ja que aquets fan fastig. Gracies. Espero resposta.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s