Colla Sardanista de La Sagrera

La Colla Sardanista de La Sagrera neix al Centre Cívic La Sagrera “La Barraca” l’any 2015 a partir d’un taller de sardanes que es va organitzar.

Actualment som unes 25 persones inscrites i assagem tots el divendres de 18:00 a 19:30h a la Torre de La Sagrera.

Si algú està interessat, es pot adreçar a l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sagrera els dilluns, dimecres i divendres de 18 a 20h a la Torre de La Sagrera, al Carrer Berenguer de Palou, 64-66 o trucar al tel 93 408 13 34 o bé podeu escriu-re un correu a l’adreça:  avv.lasagrera@gmail.com

Colla Sardanista de La Sagrera

Article Tota La Sagrera 179, per Maria Valls

Tot va començar a la Barraca, ja fa uns cinc anys, per iniciativa d’en Josep Barbero, llavors president de l’Associació de  veïns i veïnes de la Sagrera. “Que un cordovès hagi de portar les sardanes a la Sagrera…!” Aquestes paraules seves en aquell moment em van fer gràcia. Avui amb tot el que està passant a casa nostra, em semblen significatives i, particularment a mi, em sonen entranyables. Al llarg d’aquests anys, el taller de sardanes ha anat creixent, s’ha anat incorporant nova gent i d’altres han marxat, però amb la majoria d’ells s’ha establert una complicitat entorn a la sardana que ens ha permès seguir en contacte i també avançar com a grup. Estimem la sardana i el taller ens dona l’oportunitat d’aprofundir en la seva música, la dansa i la seva història. En aquest aspecte, l’Àngel del grup Maig, el nostre professor, aprofita qualsevol ocasió per fer-nos una classe magistral. Al taller també xerrem, ens organitzem per anar a alguna ballada propera al barri, tot passant una bona estona el divendres a la tarda. Des d’aquest curs 2018-2019, i de la mà de l’Associació de veïns i veïnes, el taller de sardanes s’ha traslladat a la Torre de la Sagrera. Vull agrair des d’aquestes ratlles a l’Associació la seva acollida, el seu interès i el seu suport a la nostra tasca i que ens permetin ser-ne part i formar part així del teixit associatiu del barri. També vull aprofitar el ressò que em proporciona la revista, per encoratjar a tothom, homes i dones, joves i menys joves, sardanistes experts i novells, a tots i totes que estigueu interessats en qualsevol aspecte de la sardana a venir a conèixer-nos qualsevol divendres a les 6 de la tarda i, si us escau, a formar part del nostre grup que pretén ser el grup sardanista de la Sagrera.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Moments de la sardana..