Digues la teva! Participa en el Pla d’Actuació Municipal (PAM)

Pla d’Actuació Municipal (PAM) s’elabora a l’inici de cada mandat i estableix les línies prioritàries, els objectius i les actuacions de l’acció de govern. És, per tant, el full de ruta municipal i s’hi preveuen les mesures estratègiques per a un nou model de ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona obre un procés de participació ciutadana per construir, pensar i debatre entre tots i totes les actuacions i prioritats dels propers tres anys. Un pas endavant en la construcció col·lectiva d’una ciutat més justa i democràtica.

decidim.barcelona és la plataforma de participació digital de l’Ajuntament de Barcelona. El seu principal objectiu és fer a la ciutadania protagonista dels processos de construcció col·lectiva de la ciutat. Inicialment s’hi desenvolupa el procés de participació per la elaboració del Pla municipal i preten acollir nous processos de participació un cop finalitzi el procés actual.

decidim.barcelona és un espai de referència per construir una ciutat oberta, transparent, col·laborativa i amb el protagonisme de qui l’habita i la fa i la viu dia a dia.

Entra i participa:  https://decidim.barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s