Ajornament Assemblea General Ordinària

Benvolgudes sòcies, benvolguts socis,

En la darrera Junta Directiva vam decidir ajornar la celebració de l’Assemblea General Ordinària inicialment prevista per al mes de juny, la impossibilitat de la seva celebració en el moment actual, a causa de no poder garantir unes condicions prou segures davant dels eventuals riscos de contagi i les prohibicions jurídiques existents en aquests moments.

Per aquest motiu, hem decidit no fixar una data, i esperar el moment idoni per la seva celebració, d’acord amb l’evolució de la pandèmia, en conseqüència us fem arribar a les vostres mans la Memòria 2019 i Pla de treball 2020 que haurem d’aprovar en la propera l’Assemblea General Ordinària.

Cal destacar la situació que estem vivint pel l’impacte de la COVID-19 ha generat una situació sanitària crítica, però també social i econòmica, la qual cosa comporta canvis constants i massa ràpids, situacions incertes i, per tant, un cop més, la nostra actitud és important, la que neix d’adonar-nos que tots formem part d’un conjunt, de manera que el sentiment de comunitat serà la base des de la qual podrem viure i sobreviure gràcies a l’esforç i participació de tots. Des d’aquesta visió de la interdependència, la generositat, la paciència, la igualtat i l’agraïment són de tot necessaris.

En aquest context tal com queda reflectit a la memòria es preveuen aturades d’alguns projectes cabdals per a la transformació del nostre barri, motivades per la redistribució de les partides pressupostàries cap a altres àmbits més necessaris per cobrir les necessitats provocades per la pandèmia. Ho entenem, però no hem de perdre el focus que les inversions als barris també són importants.Aquests grans reptes es concentren en la transformació de la Meridiana fins al Passeig de Fabra i Puig; també en el seguiment de les obres de l’estació de Barcelona Sagrera Alta Velocitat i els seus voltants; en l’àmbit de la preservació del patrimoni arquitectònic i en continuar treballant en la recuperació de la Torre de Fang. Pel que fa a mobilitat sostenible i segura al barri, hem proposat la pacificació de la zona compresa entre els carrers de l’avinguda Meridiana, Garcilaso, Gran de la Sagrera i Felip II,  l’anomenem la Superilla de La Sagrera Sud. I per acabar, i en sanitat, l’ampliació del CAP. Tot això se suma a una llarga llista de petites reivindicacions, cal dir però, que no menys importants, i us les anirem desgranant en aquesta memòria.

Cal destacar també la incorporació a la comissió de memòria històrica d’un arxivista i gestor documental per endreçar tot el que tenim, i com a conseqüència d’això els veïns i veïnes podran accedir a tota la informació que posseïm del moviment veïnal històric del nostre barri d’una manera ordenada.

Per concloure, fem crida a la participació, en la mesura de les vostres possibilitats, a les nostres comissions: d’Infraestructures, d’Equipaments i Mobilitat, de Sanitat, d’Educació, d’Habitatge, de la Gent gran…; la nostra influència com a entitat s’enfortirà a mesura que ho faci l’activitat en les comissions.

Memòria 2019 Pla de treball 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s