El petit Aitor no està sol


L’Aitor, un sagrerenc de 4 anys amb la síndrome de duplicació mecp2, ha rebut el suport de l’entitat La Sagrera Es Mou, l’Obra Social Sant Joan de Déu i de molts veïns del barri i de la resta de la ciutat gràcies a l’associació Miradas que hablan, creada pels seus pares, l’Anna i en Jose.

L’associació Miradas que hablan ha recaptat fons mitjançant diverses activitats de sensibilització per a la recerca que l’Hospital Sant Joan de Déu duu a terme en relació a aquesta malaltia rara, amb només 13 casos a Espanya.

Per contibuir a la causa de l’Aitor l’associació va participar a mercats ambulants, festes solidàries en escoles i també va crear una línia de productes solidaris. A més, va realitzar sorteigs, concerts i va organitzar diferents actes esportius. L’acte més recent va ser un concert benèfic el 29 de novembre a la Sala Ovella Negra Poblenou. L’objectiu de l’associació és arribar als 16.000 euros a finals del 2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s