Campanya de Pacificació entorn la Sagrera Sud (Superilla)

Entreu al link Procés participatiu del Programa d’Actuació Municipal (PAM) 2020-2023 i voteu perquè aquesta proposta sigui prioritària entre les accions a realitzar en el barri!

Volem proposar la pacificació de la següent zona compresa entre els carrers: Avinguda Meridiana, Garcilaso, Gran de la Sagrera i Felip II.

Aquesta zona inclou, entre d’altres: l’escola l’Estell’escola El Sagrer, l’escola Bressol Icària, el CAP La Sagrera, el futur equipament esportiu del carrer Hondures amb Josep Estivill, el Centre Cultural Espai 30 juntament amb l’espai Nau Ivanow l’Institut Guttman.

Volem un entorn segur i caminable per potenciar els camins escolars i altres desplaçaments relacionats amb la cura, la cultura, les arts escèniques i l’esport. El desenvolupament dels nostres infants i adolescents, que siguin segurs, sostenibles i sense contaminació atmosfèrica, que fomentin l’autonomia de les persones.

També pretenem potenciar l’ús del transport públic en incloure la parada de metro i tren rodalies de la Sagrera, Bicing Hondures, i els eixos de les línies diferents línies de bus que passen per la Sagrera: V29, 34, V27, H8, etc.

També demanem que els carrers Costa Rica, Hondures, el tram de pare Claret que queda entre aquests dos carrers, Ciutat d’Elx i carrer de la indústria siguin de plataforma única i amb el trànsit restringit, i que tota la zona tingui un límit de velocitat de 20 Km/hora.

Esperem que us sembli una proposta d’interès i important per al nostre barri, la nostra ciutat i les persones que hi viuen!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s