PRESENTACIÓ DEL LLIBRE COMMEMORATIU CINQUANTÈ ANIVERSARI

Benvolgudes veïnes i Benvolguts veïns del Barri de La Sagrera,

De ben segur coincidirem que celebrar un cinquantenari no és cosa que passa cada dia. Durant aquest any de 2022, que ja està acabant, l’Associació ha organitzat diferents actes, amb motiu dels seus “primers” cinquanta anys de vida associativa.

Aquest mes de desembre està convocada la presentació del Llibre Commemoratiu que recull en text i imatges algunes de les fites i reivindicacions que al llarg d’aquests cinquanta anys han jalonat les il·lusions i preocupacions de moltes veïnes i molts veïns en pro d’un barri millor.

Pren nota, doncs, que el dilluns 19 de desembre, a les 19 hores i a La Torre de La Sagrera Berenguer de Palou, 64-66), tindrà lloc l’acte de presentació del Llibre que porta per títol

“MIG SEGLE DE COMPROMÍS, DIGNIFICANT LA SAGRERA”

Ens faria molta il·lusió comptar amb la teva presència a l’acte i, si vols, amb la teva intervenció compartint anècdotes i records. Volem que sigui un acte emotiu i participatiu. Serà un moment de celebració, de retrobament i també d’afirmació en el compromís per dignificar el nostre barri de La Sagrera.

El llibre ja ha sortit de la impremta, ja s’està distribuint. Si vols fer la reserva del teu exemplar, i no ho has fet encara, aqui tens les indicacions:

Hem pensat en DEU EUROS per exemplar com a ingrés, com a quantitat de referència. No obstant això, pots fer l’aportació que creguis convenient, tant si és més com si és una mica menys. No volem que cap persona es quedi sense el seu exemplar. També, si es vol, es pot fer reserva de més d’un exemplar, per a amistats o altres.
Fes la teva reserva d’acord amb aquestes dades de transferència:

Titular del compte: AVV La Sagrera
IBAN: ES22 2100 1317 8302 0003 2340
Import: 10 € (o cadascú decideix la quantitat)
Motiu: nom i cognoms persona que fa l’ingrés + ‘N’ exemplars. (on ‘N’ és igual al nombre d’exemplars a reservar, la qual cosa condicionarà l’import a ingressar).

Ens veiem aviat!

aSasasaSAs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s